LEARN Vestfold og Telemark blir til AGERE

AGERE Skien og Porsgrunn

LEARN Vestfold og Telemark blir til AGERE

LEARN Vestfold og Telemark blir til AGERE fra 02.03.20.

Den 01.11.19 fisjonerte avdelingene i Vestfold og Telemark ut fra LEARN AS og dannet et eget selskap, LEARN Vestfold og Telemark AS. Dette selskapet vil fra 02.03.20 bli omprofilert og bytte navn til AGERE Trafikkskole AS.

AGERE er en trafikkskole som tilbyr opplæring i alle kjøretøy/klasser – bil, tilhenger, moped, motorsykkel, buss og lastebil. Vi vil også tilby yrkessjåførutdanning for gods og person, etterutdanning for yrkessjåfører og kurs innen transport av farlig gods.

Hovedkontoret er på Rødmyr i Skien, hvor det også er undervisning i tunge klasser, yrkessjåfør,ADR og moped/mc. Avdelingen for personbil/tilhenger og trafikalt grunnkurs er på Klosterøya i Skien, et steinkast fra Skien videregående skole. Vi har også en avdeling i Tønsberg på Sem som tilbyr opplæring i tunge klasser, yrkessjåfør og ADR.

AGERE har røtter tilbake til 1989 da Øystein Thovsland startet trafikkskole. Siden da har virksomheten hatt ulike navn og inngått i ulike konstellasjoner, blant annet trafikkskolen LEARN som vokste til en av landets største merkevarer innenfor trafikkopplæring. 

Flere nyheter

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker AGERE Skien og Porsgrunn. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at AGERE Skien og Porsgrunn kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn